بختک Options
بختک Options
Blog Article
با این حال، تخمین زده می شود که در ۱۰ درصد از مبتلایان، حملات مکرر یا آزاردهنده فلج خواب رخ دهد. در نتیجه، ممکن است این افراد در مورد خواب خود دچار نگرانی و اضطراب شده و مستعد بیخوابی شوند.
مصرف الکل و کافئین نیز میتواند به اختلال در خواب منجر شود.
در مورد اختلالات خواب توصیه می شود توسط متخصص اختلالات خوای معاینه شوید. در صورت تمایل با مرکز شماره یک تهران تماس بگیرید و از جناب دکتر مصطفی امیری (متخصص مغز و اعصاب، فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا) تایم ویزیت اخذ نمایید.
افرادی که برنامه خواب بسیار متغیری دارند یا به وفور به مسافرتهای کاری میروند و نمیتوانند برنامه خواب خود را باساعت زمانی مقصد جدید خود تطبیق بدهند ممکن است به فلج خواب دچار شوند.
افرادی که تغییرات شیفت کاری دارند، بیشتر در معرض فلج خواب قرار میگیرند.
مراجعه به پزشک برای بررسی علت بختک و مشاوره با متخصص خواب در صورت نیاز به درمانهای خاص یا رواندرمانی.
بختک یا فلج خواب میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد، اما بعضی here از گروههای سنی بیشتر در معرض این پدیده هستند. در اینجا توضیحاتی درباره سنین مختلف و بروز بختک آوردهایم:
با این حال، برای افرادی که به شکل مزمن دچار این مشکل میشوند و یا اختلالات خواب جدیتری دارند، مراجعه به متخصص خواب توصیه میشود.
خبر ویژه : نوادگان ناصرالدین شاه در پی شکایت از سازنده عکسهای خبرساز اخیر ! + عکس های تحقیرآمیز پاتوق خبر اخبار مرتبط ویدیو بالای صفحه "سنجاق" مجری انحصاری تبلیغات رکنا موضوعات داغ اقتصاد ایران قیمت نقره قیمت طلای دست دوم قیمت طلا قیمت سکه قیمت دلار آزاد مرکز مبادله ارز و طلای ایران قیمت دلار توافقی قیمت یورو قیمت دلار آگهی های دولتی تماس با ما درباره ما تعرفه تبلیغات شهروند خبرنگار پرسش و پاسخ آرشیو سایت اینترنتی رکنا کلیه حقوق متعلق به سایت اینترنتی رکنا است
تریپتوفان یک آمینواسید است که بدن برای تولید سروتونین و ملاتونین به آن نیاز دارد. این هورمونها به خواب بهتر کمک میکنند.
منیزیم به کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب کمک میکند. مواد غذایی مانند سبزیجات برگ سبز (اسفناج، کلم پیچ)، آووکادو، موز و دانهها (کتان، چیا) منبع خوبی از منیزیم هستند.
تجربه تصورات یا صداهایی که واقعیت ندارند، مانند سایهها، موجودات ترسناک یا صداهای عجیب.
یک اتاق خواب آرام، کم نور و بدور سر وصدا برای خود فراهم کنید.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چرا خوابیدن به پشت باعث افزایش احتمال بروز فلج خواب میشود اما بیش از ۵۰ درصد از موارد فلج خواب در افرادی اتفاق افتاده است که به این وضعیت خوابیده بودهاند.